Menu Sluiten

Indien u problemen heeft met de OPS dan kunt u dit bij ons melden.

Garantie op hardware:

Op alle OPS-en die we hebben geleverd tot en met 31 december 2022 zit een garantie periode van 1 jaar. Op alle OPS-en die vanaf 2023 zijn geleverd bieden we standaard 3 jaar garantie vanaf leverdatum. Elke OPS is voorzien van een sticker met hierop het artikelnummer, omschrijving en het serienummer. In het serienummer zit het jaar en maand van levering in verwerkt, in onderstaand voorbeeld “202301” staat voor januari 2023.

Melden van een storing kan via onderstaand formulier met hierbij een duidelijke klacht omschrijving.

Updates:

Het is belangrijk dat de Windows computers regelmatig worden geupdate. U kunt dit bij de instellingen aangeven hoe en wanneer u dit wenst te doen. Als u een eigen ICT afdeling of een extern bedrijf die dit ook voor andere computers verzorgt dan is het raadzaam om de OPS ook in dit onderhouds / update schema te voorzien.

Energiebeheer:

Indien de OPS wordt gebruikt in een interactief scherm, dan adviseren wij om energiebeheer uit te zetten. Dit voorkomt dat de OPS het scherm uitschakelt indien dit niet gewenst is. Dit kunt u eenvoudig zelf verzorgen in de Energiebeheer instelling binnen windows.